€ 64,95* € 54,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Deze Beefree tas is van zeer goede kwaliteit en multifunctioneel. Bruikbaar als schoudertas, handtas, of backpack. De schouderhengels en heupriem kunnen weggestopt worden achter een rits (zie foto's voor voorbeeld). De tas is inzetbaar voor vele toepassingen: weekendtas, reistas, laptoptas (laptops tot 17"), schooltas, reistas en als handbagage tas die mee kan in het vliegtuig.

De tas is gemaakt van het zeer sterke nylon 1000D (anti scheur), ter vergelijking: dit is een materiaal waar militaire backpacks ook van gemaakt worden. De tas is op alle stres punten versterkt met extra nylon stiksels. Dit alles om tot een optimale duurzaamheid van het product te komen.

De backpack is voorzien van slimme toevoegingen waardoor er niet makkelijk uit de tas gestolen kan worden zonder dat je het doorhebt.

De backpack beschikt over twee ruimtes waar je een laptop in kwijt kunt (zowel in het buitenvak, als binnenvak: tot 17"). Het binnenvak/hoofdvak is perfect bruikbaar voor de spullen voor een weekendje weg, werk of schoolspullen. Verder beschikt de tas over een veelvoud aan vakjes voor mobiel, paspoort, pennen, tijdschriften, tablets, boeken, etc.

De rugzijde van de backpack beschikt over zachte gevoerde kussentjes voor het perfecte draagcomfort.

Backpack wordt geleverd met een cijferslotje waarmee het hoofdvak afgesloten kan worden.

Afmetingen:
Afhankelijk van hoe vol de tas zit:
Hoogte: 55-60cm
Breedte: 35-38cm
Diepte: 18-22cm
Volume komt daarmee op ongeveer 40-50L

Deze tas voldoet aan de handbagage eisen van de bekende vliegtuigmaatschappijen en is daarmee perfect bruikbaar als handbagage.
€ 64,95*
€ 54,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen