Beefree lakenzak | Zomerslaapzak | Dunne slaapzak | Liner | Blauw

De Beefree outdoor katoenen lakenzak is aanzienlijk dunner en lichter dan een conventionele slaapzak. Het wordt daarom ook wel een jeugdherberg slaapzak, hostel slaapzak, liner, zomer slaapzak of l...

€ 24,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Beefree outdoor katoenen lakenzak is aanzienlijk dunner en lichter dan een conventionele slaapzak. Het wordt daarom ook wel een jeugdherberg slaapzak, hostel slaapzak, liner, zomer slaapzak of lakenzak genoemd. Bovendien is de lakenzak ook geschikt als binnenslaapzak, waardoor het thermische effect van de normale slaapzak wordt vergroot met ongeveer 2.5 tot 3 graden Celsius.

Combinatie product: binnenslaapzak & lakenzak
De dunne en lichtgewicht reis-lakenzak combineert zomer- en binnenslaapzak in één. Deze lakenzak is ademend en reguleert de luchtvochtigheid. Het materiaal is gemakkelijk te hanteren en kan gemakkelijk worden gewassen. U gebruikt de wasmachine of wast de lakenzak met de hand.

Compact design
Dankzij het gewicht van slechts 400 gram en de kleine verpakkingsgrootte past het gemakkelijk in handbagage of reisbackpacks. Dit maakt het een ideale metgezel voor alle wandelingen, outdoor-avonturen en backpacktochten. De lakenzak beschermt ook tegen vuil beddengoed en is heel gemakkelijk schoon te maken in de wasmachine op 30 graden. Deze lakenzak wordt geleverd met een praktisch opbergzakje met trekkoort.

Eigenschappen:
✔ Ingestikte kussensloop aan het hoofdeinde zodat je kussen niet van het luchtbed valt tijdens het slapen
✔ Rits van voeteneind tot bovenaan (zoals bij reguliere slaapzakken)
✔ Ritsstopper aan bovenrand om het openen van de rits tijdens het slapen te voorkomen
✔ 100% katoen voor perfecte lucht- en vochtregulering
✔ Verpakt in een handig opbergzakje met trektouw
✔ Licht en compact
✔ Afmetingen: 220 x 90 cm
✔ Gewicht: 400 gram