Retourneren & Verzenden

Verzending

Levertijd

Nederland: indien uw bestelling voor 23.00 uur besteld is verwerken wij deze nog op dezelfde werkdag (ma-vr). Bezorging vindt plaats van maandag tot en met zaterdag. Dus vrijdag voor 23.00 besteld is zaterdag reeds in huis. Zaterdag of zondag besteld verwerken wij de bestelling op maandag en zult u deze op dinsdag in huis hebben. Wij blijven echter altijd afhankelijk van de verzendpartijen of de bestelling ook daadwerkelijk de dag erna geleverd wordt. Uit de praktijk blijkt dat dit in meer dan 98% van de gevallen ook zo is.

België: enige verschil voor België is dat in plaats van voor 23.00 uur besteld geldt dat de bestelling voor 19.25 uur bij ons binnen moet zijn om deze de dag erna nog te ontvangen. Dit komt omdat de zendingen naar België eerder bij ons magazijn worden opgehaald.

Let op: als u kiest voor betaling via Klarna overboeking (sofort) duurt het een aantal dagen voordat wij het aankoopbedrag ontvangen waardoor de zending nooit de dag erna geleverd zal worden. IDEAL, Bancontact en Paypal ontvangen wij direct en dan zal uw bestelling ook direct verzonden worden.

Verzendkosten

Orders vanaf €30 uit Nederland worden gratis verzonden. Orders vanuit België worden gratis verzonden vanaf €40.

Informatie over de kosten van het retourneren in het geval van een herroeping

Voor alle orders* van €40 of meer kunt u de producten gratis retour sturen met een door ons geleverde retourzegel. Let op: indien u het product niet met een door ons geleverde retourzegel maar met uw eigen frankering terugstuurt kunnen we de verzendkosten helaas niet vergoeden.

Wanneer u uw recht van herroeping uitoefent bij orders lager dan €40, draagt u de directe kosten voor het terugzenden van de goederen waarvoor u de koopovereenkomst wenst te herroepen.
De hoogte van de kosten hangt af van hoe hoog de frankering van het voor de retour bestemde pakket bij de post of een vergelijkbare pakketdienst is (hangt meestal af van het gewicht en de grootte van het pakket en de logistieke dienstverlener).

* Let op: alle orders uit Nederland accepteren wij gratis retour waarvoor u bij ons een retourlabel kunt opvragen, voor orders uit België of andere landen dient uzelf de retourzending te regelen en kunt u vanuit ons 5,50 euro retour ontvangen daarvoor (op vertoon van bonnetje). Uit ervaring weten we dat voor klanten uit België DPD een interesante verzendpartij is.
 

Retourneren, hoe gaat dat in zijn werk?

Als een artikel niet aan de verwachtingen voldoet heeft u na ontvangst van uw bestelling 30 dagen de tijd om een artikel te retourneren, zonder opgaaf van reden. Een retour dient schriftelijk aangemeld te worden middels een email naar info@beemigo.com onder vermelding van uw ordernummer. U krijgt dan binnen 24 uur (m.u.v. weekend) een antwoord met de retourprocedure. Wij vragen u wel om rekening te houden met de volgende punten

1. Indien u van de afkoelingsperiode gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de door ons verstrekte duidelijke instructies.Gaat u zorgvuldig met het product en de verpakking om (producten dienen met de originele verpakking retour gezonden te worden).

2. Het product mag slechts in in die mate geopend of gebruikt worden, voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wenst te behouden. Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben je verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van je terugbetaling in rekening gebracht.

3. Na goede ontvangst van de goederen zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u terugbetalen, in acht nemende bovenstaande voorwaarden.